U svetu preduzetništva, svaki mali biznis teži rastu i uspehu. Da bi postigli ove ciljeve, vlasnici malih preduzeća suočavaju se sa brojnim izazovima, od upravljanja zalihama i finansijama do poboljšanja efikasnosti operacija. U ovoj trci za uspehom, jedan alat se izdvaja kao ključ za rešavanje mnogih problema – ERP (Enterprise Resource Planning) rešenje.

Šta je ERP rešenje?

ERP integriše sve aspekte poslovanja u jedinstven sistem. To uključuje finansije, ljudske resurse, proizvodnju, prodaju, marketing, zalihe i druge ključne funkcije. Na taj način, ERP omogućava pristup podacima u realnom vremenu, poboljšava komunikaciju među odeljenjima i pojednostavljuje poslovne procese.

Kako ERP može pomoći Vašem biznisu?

Pristup najbitnijim finansijskim podacima u svakom trenutku – Upravljajte tokom gotovine, finansijskim izveštajima i fakturama. Pogledajte ključne informacije o finansijama u realnom vremenu.

Povećajte prodaju i poboljšajte odnos sa kupcima – Sa lakoćom odgovorite na zahteve ili žalbe kupaca, prepoznate prilike za poboljšanje podrške, pratite ponašanje kupaca i još mnogo toga.

Pokrićete sve potrebe sa jednim rešenjem – Obezbedite nesmetan rast poslovanju sa rešenjem koje povezuje prodaju, uslugu, finansije i ostale timove u okviru Vaše firme kako bi se adaptirali brže od svih promenama na tržištu.

Podignite produktivnost na viši nivo – Održite optimalan nivo produktivnosti, postignete više u toku dana, smanjite mogućnost ljudske greške, automatizujete procese, pristupite važnim podacima u svakom trenutku i omogućite zaposlenima da obavljaju svoje zadatke brže.

Smanjenje troškova – Niži troškovi donose veće profite. Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema, donošenjem boljih odluka i povećanjem produktivnosti možete značajno smanjiti operativne i administrativne troškove.

ERP je konačno postao dostupan malim i srednjim kompanijama

Ako sve teže izlazite na kraj sa razbacanim podacima kojih ima sve više i više iz dana u dan ili ste primetili da rešenje koje trenutno koristite jednostavno ne može da isprati rast Vašeg biznisa, možda je vreme da razmotrite ERP rešenje kao što je Business Central za mali biznis.

GoPro je pronašao način kako da Business Central omogući dostupnim čak i za najdinamičniji deo privrede, male i srednje kompanije. Business Central za mali biznis je stvoren kao odgovor na potrebu za novom vrstom poslovnog sistema i načina postavljanja i podešavanja koja ima smisla za male firme. Olakšajte obavljanje svakodnevnih zadataka i omogućite Vašoj firmi da napreduje brže nego ikada.

Saznajte više o rešenju klikom na ovaj link